Shkrimi tjeter...

Stina e Pranverës në vende të ndryshme të botës

Parqet tashmë kanë marrë pamje tjetër. Lulëzimi dhe gjelbërimi i tyre e bën Pranverën stinë shumë të dashur. Kështu...