Shkrimi tjeter...

Poetja Irma Kurti nderohet me çmim të parë në Itali

Poetja dhe shkrimtarja shqiptare Irma Kurti nderohet me çmimin e parë në Edicionin e XXIII-të të Konkursit Ndërkombëtar...