Shkrimi tjeter...

Hapet ekspozita fotografike “Moments” e kineastit dhe fotografit shqiptaro-austriak Gjergj Mazi

Në hapësirat e Ambasadës së Republikës së Kosovës në Austri është hapur ekspozita fotografike “Moments” të kineastit...