Shkrimi tjeter...

Ndërmarrja kosovare "BINNI" nga 16 janari në Swissbau - Basel

Nesër nis panairi më i madh i ndërtimit në Zvicërr, dhe fillon puna e madhe e prezentimit të prodhimit të tyre, e shtatë...