Shkrimi tjeter...

Largimi i stërzgjatur i Fadil Hoxhës

"Danas", nr. 297, 27 tetor 1987 Fati i Fadil Hoxhës dhe i Hamdija Pozderacit janë dëshmi se nuk duhet lexuar historinë...