Shkrimi tjeter...

Ekspozita „Büro X“ hapet sot në Vjenë

Artisti shqiptar që jeton dhe punon në Vjenë, Luan Bajraktari, sot ekspozon punën e tij nën titullin "Büro X". Ekspozita...