Shkrimi tjeter...

“Meet us Halfway” mbrëmje bamirësie në New York për nënat dhe fëmijët e Kosovës

“Aksioni për Nëna dhe Fëmijë” quhet organizata që tash e sa vite kontibuon dhe ndihmon në forma të ndryshme përmirësimin...