Shkrimi tjeter...

Lulet e Vjeshtës që mund ti mbillni tani

Verën po e lëmë pas  dhe gjethet shumëngjyrëshe kanë  filluar të mbulojnë kopshtet. Kjo është periudha kur pothuajse...