Shkrimi tjeter...

Shëndeti mendor dhe përdorimi i rrjeteve sociale

Facebook, Instagram, Snapchat apo Twitter, mund të kenë efekte të dëmshme në mirëqenien tonë emocionale. Në përgjithësi,...