Shkrimi tjeter...

Çfarë duhet të bëjmë kur jemi të zemëruar?

Zemërimi mund të jetë helmues dhe shkatërrues. Por në anën tjetër është një ndjenjë njerëzore dhe normale. Nuk mund...