Shkrimi tjeter...

Si të flisni me adoleshentët për alkoolin dhe drogat?

Nëse keni mëdyshje, se si duhet të flisni më fëmijën tuaj mbi këtë temë delikate, ja disa këshilla që mund të ju ndihmojnë,...