Shkrimi tjeter...

Panairi i Bizneseve Shqiptare në Austri bashkoj sivjet biznesmenët nga Austria dhe Kosova

Për të dytin vit me radhë në Vjenë u organizua Panairi i Bizneseve Shqiptare në Austri "Vjena 2019". Sivjet punën...