Shkrimi tjeter...

Dua, Bebe Rexha dhe Arilena Ara kanë shkëlqyer në koncert në Rusi

Në Rusi është mbajtur festivali muzikor i quajtur “Evropa Plus”, në të cilin kanë performuar yjet botërore të muzikës. Në...