Shkrimi tjeter...

Ministri Valon Murati vlerëson lartë angazhimin e diasporës dikur dhe tash

Shkruan: Valon Murati, ministër i Diasporës Të dashur bashkatdhetarë, Ju vetë keni qenë pjesë e pandashme...