Shkrimi tjeter...

Ilir Hasanaj, regjisori i rritur në Zvicër i është kthyer Prishtinës

Pothuajse gjithë jetën e tij e ka kaluar në Zvicër ndërsa ka dy vite që po qëndron në Prishtinë. Kaosi dhe ngrohtësia...