Shkrimi tjeter...

Rolling Stone: Dua Lipa nga adoleshenca në Kosovë në hit botërorë

Revista e njohur Rrolling Stone i ka kushtuar një artikull dhe ka realizuar intervistë me këngëtaren Dua Lipa. Në...