Shkrimi tjeter...

Artisti Shuk Orani rreth artit, jetës në Hamburg dhe lidhjes me Kosovën

Shuk Orani krijon piktura plot ngjyra e jetë. Puna e tij është ekspozuar në galeri të ndryshme në gjithë botën....